Voor & naschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang:
Door sponsoring van OOS is de voor- en naschoolse opvang gratis!

We hebben gekozen voor deskundige opvang. Elke dag is er een pedagogisch medewerker van KOW in de groep. Dagelijks wordt er een leuk programma aangeboden aan de kinderen. Voor alle duidelijkheid: De buitenschoolse opvang is ontspanning voor of na de inspanning op school, met andere woorden: BSO-tijd = Speeltijd Er zijn mooie materialen aangeschaft om de kinderen mee te laten spelen! In de bijlage(link onderaan deze pagina) kunt u meer lezen over de organisatie en invulling.

• Tijden van de opvang: 7.30 uur – 8.30 uur 15.15 uur – 18.00 uur
  • Op vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur
  • Alle dagen, behalve op woensdag
  • Ook tijdens studiedagen en in alle vakanties is er kinderopvang! (m.u.v. de woensdagen en de middelste 2 weken van de zomervakantie) Tijden: 7.30 – 18.00 uur
  • Opvang in de schoolvakanties is alleen mogelijk wanneer er minimaal 3 kinderen zijn aangemeld. Wanneer er minder dan 3 kinderen zijn worden de betreffende ouders tijdig ingelicht.
  • In de vakanties en tijdens studiedagen moeten de kinderen hun boterham(men) voor tussen de middag meenemen. Voor drinken, fruit e.d. wordt gezorgd.
  • Voorwaarde: de opvang betreft alleen de tijden waarop beide ouders/verzorgers werken.

Dat laatste is een absolute voorwaarde. Anders is deze unieke situatie niet te realiseren!

Aanmelding

• Inschrijven voor de opvang doet u via de website van de Maneblussertjes: www.maneblussertjes.nl (zie inschrijfformulier)
  • Aanmelden voor de BSO kan tot uiterlijk de donderdag van tevoren via KOVnet (app.kovnet.nl). KOVnet is het administratieprogramma dat we op de BSO gebruiken.Alle ouders ontvangen hier een inlog voor na inschrijving. Mocht er last minute een keer opvang nodig zijn kan er telefonisch overlegt worden over de mogelijkheden, door te bellen naar: 0118 – 436181. Duidelijk de opvangtijden vermelden.
  • Afmelden kan via hetzelfde systeem tot uiterlijk 1 dag van tevoren.
  • Opgave voor vakanties dienen uiterlijk 2 weken voor de aanvang van een vakantie plaats te vinden. Op basis van deze gegevens wordt het aantal leidsters geregeld.
  • Opvang is pas na acceptatie gegarandeerd (hiervan ontvangt u een bevestiging per mail).

Download hier de nadere info over de invulling van de opvang

Download hier het intake formulier