Aanmelden leerling

Aanmelden nieuwe leerling?
Wilt u informatie over onze school? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek!
Tijdens dit kennismakingsgesprek geven wij u allerlei informatie over onze school en is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. Het liefst laten wij u de school zien wanneer deze in bedrijf is. Zo krijgt u een goede eerste indruk. Na afloop van het gesprek ontvang u een informatiepakket met hierin o.a. het aanmeldingsformulier.
Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt kunt u in overleg met de toekomstige juf van uw kind een kennismakingsochtend of -middag plannen. Eén van de ouders mag met het kind mee komen om te wennen. Vervolgens mag uw kind nog 3 keer een dagdeel komen. Wanneer het 4 jaar is is uw kind alle dagen welkom!
Ook kinderen die van een andere basisschool komen zijn van harte welkom om vooraf een dagdeel te komen kennismaken met hun toekomstige klas en leerkrachten.

U kunt telefonisch een afspraak maken via het volgende nummer: 0118596106.
Uiteraard kunt u ook mailen: wegwijzer@primas-scholengroep.nl

Jacco Onderdijk, directeur CBS de Wegwijzer.